A făcut un videoclip demn de Hollywood ca să-și vândă mașina veche de 20 de ani (VIDEO)

De obicei anunțurile de vânzare pentru mașinile vechi sunt plictisitoare: câteva poze sau un filmuleț filmat cu telefonul mobil și un text generic în care este lăudat automobilul.

Nu același lucru poate fi spus despre Eugene Romanovsky, care si-a dat frâu liber imaginației si a creat un videoclip demn de filmele de acțiune pentru a anunța că-și vinde mașina, o Suzuki Vitara din 1996. Folosindu-și abilitățile de artist în efecte vizuale, acesta a creat un filmuleț epic, de 2 minute, prin care a arătat tot ce poate face și ce nu poate face mașina sa: de la condus pe sub apă la vizitarea altor galaxii.

Automobilul, despre care Romanovsky spune că i-a fost cel mai bun prieten timp de 10 ani, apare deasupra stâncilor, pe dune de nisip și alături de un ghepard. Apoi, „frumusețea pe patru roți” apare sub apă, aruncată prin spațiu, pe lună și apoi adusă înapoi pe Pământ în stilul „Back to the future”.

 

A fost un proiect personal pe care l-am pornit pentru a mă distra. Nu știam dacă îl voi publica undeva”, a declarat Romanovsky despre videoclipul care a peste două milioane de vizualizări pe YouTube într-un timp extrem de scurt.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns