Doi sud-coreeni şi o nuntă în stil românesc

Doi tineri din New York, născuți în Coreea de Sud, s-au îndrăgostit de tradițiile poporului nostru și au decis să facă o nuntă tradițională în cel mai pur stil românesc. Îmbrăcați în port popular, în opinci, cu muzică folclorică, mâncare românească, tradiții și obiceiuri de nuntă exact ca la români.

Doi tineri din New York, mirele Jusang Young  şi mireasa Dooeol Lee, născuți în Coreea de Sud, au decis să facă o nuntă tradițională în stil pur românesc, în satul Corbi, judeţul Argeş.

Cei doi îndrăgostiţi, dar şi nuntaşii, s-au îmbrăcat în port popular, au încălţat opinci, au dansat pe muzică folclorică, au gustat din mâncarea românească şi au respectat tradițiile și obiceiurile de nuntă româneşti. Nunta a fost organizata de echipa Pure-Romania

Jusang Young  şi Dooeol Lee şi-au unit destinele la Mănăstirea Corbii de Piatră, un schit rupestru unic în România, din comuna Corbi, satul Jgheaburi. Corbii de Piatră este singura biserică din România care are două altare funcţionale pe acelaşi naos.

Îmbrăcatul miresei

1

2

Îmbrăcatul mirelui

3

4

Momente de neuitat

5

6

7

8

Când destinele se unesc la Mănăstirea Corbii de Piatră

9

10

La masă

masa

11

Prinşi în horă

12

13

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Surse: europafm, pure-romania.com, fotografultau.roboredpanda

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns