Din ce sunt făcuţi, cu adevărat, cartofii prăjiţi de la McDonald’s

 

Sunt delicioşi, dar cât de sănătoşi sunt cartofii prăjiţi de la McDonald’s ? Grant Imahara, gazdă a emisiunii MythBusters, a mers în halele companiei, pentru a demonta mitul potrivit căruia mâncarea de la McDonald’s „rezistă” chiar şi câţiva ani.

Cartofii prăjiţi serviţi de cei de la McDonald’s au dat naştere la numeroase controverse de-a lungul timpului. În plus, toate imaginile şi filmuleţele de pe internet, potrivit cărora mâncarea de la McDonald’s „rezistă” chiar şi câţiva ani, parcă îţi taie de tot cheful de a gusta din preparatele consumate zilnic în cantităţi uriaşe de o lume întreagă.

Cu scopul de a pune capăt speculaţiilor, reprezentanţii companiei McDonald’s i-au permis lui Grant Imahara, gazdă a emisiunii MythBusters, să filmeze în interiorul halelor companiei, unde sunt produşi renumiţii cartofi şi să arate tuturor din ce sunt făcuţi cartofii prăjiţi .

Iniţial, cartofii sunt curăţaţi şi tăiaţi bucăţi. Ulterior, sunt înecaţi în dextroză (zahăr natural), ca apoi să fie trataţi cu pirofosfat acid de sodium, cunoscut sub numele de E450, un stabilizator sintetic care să prevină înnegrirea cartofilor în timp ce sunt trimişi în restaurantele din toată lumea. Într-un final, ei sunt îngheţaţi şi puşi în pungi, gata să fie livraţi.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply