Din 8 septembrie, Vocea României revine cu sezonul 7 – VIDEO PROMO

Începând de vineri, 8 septembrie, Vocea României va reveni pe micile ecrane. Vineri şi duminică (8 şi 10 septembrie), de la ora 20.30, doar vocea contează. Ajunsă la cel de-al 7-lea sezon, emisiunea va fi reluată cu o componență schimbată a juriului, Marius Moga fiind înlocuit de Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie.

”E oficial. Vă mulțumesc pentru mesaje, însă nu cumva să credeți că scapați așa usor! 🙂 Treaba asta o facem împreuna! So.. bine ați venit în echipă!”, scria Adrian Despot pe pagina sa de Facebook, imediat ce a fost confirmată vestea intrării sale în juriul Vocea României.

Adi Despot devine, astfel, coleg de platou cu Tudor Chirilă, Smiley și Loredana într-un sezon ce va inaugura și o schimbare de format.

În sezonul 7 a fost introdusă o nouă regulă – ”non stop steals”. Aceasta se aplică în etapa confruntărilor și permite unui antrenor să-și schimbe decizia de a salva un concurent și de a-l înlocui cu un altul. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc pe parcursul etapei, atunci când găsesc în competiție o voce care merită salvată și care își poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Telespectatorii vor putea urmări primele două ediţii de audiţii pe nevazute de la „Vocea României“, vor trăi primele emoţii ale competiţiei şi se vor bucura de un spectacol fascinant alături de cei patru antrenori, de gazda emisiunii, Pavel Bartoş, dar şi de concurenţi cu voci uluitoare.
Ei bine, septembrie pentru mine a fost tot timpul un început de drum. Dacă până nu demult a fost început de şcoală, acum este început de Vocea României. Abia îl aştept, mai ales că anul ăsta, în prima săptămână, la şcoala Vocea României mă duc şi vineri, 8 septembrie, şi duminică, 10 septembrie. M-am tuns, m-am pregătit, am făcut vocalize, îmi iau hainele cele mai bune şi sunt gata de start! Sper ca doamna învăţătoare să mă pună în prima bancă şi să aprecieze ce am făcut peste vacanţă“, a spus Pavel Bartoş.

Pentru a intra în forță în noul sezon, realizatorii emisiunii au filmat patru promo-uri haioase, câte unul pentru fiecare antrenor în parte.

Emisiunea va putea fi urmarita si pe ProTVi.

Sursa 1

Sursa 2

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns