Digi24 va avea o nouă grilă de programe de la 1 aprilie: care sunt schimbările

De la 1 aprilie, televiziunea de ştiri Digi24 va avea o nouă grilă de programe, care se va axa mai mult pe teme sociale şi pe interacţiunea cu publicul, după cum anunţă reprezentanţii postului. 

  Digi24 anunţă şi că 18 echipe de corespondenţi vor prelua activitatea fostelor staţii regionale Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea şi Timişoara, a căror emisie a încetat.   

Echipa editorială a făcut o serie de modificări la nivelul programelor şi a introdus emisiuni noi din domenii care anterior nu erau explorate.  

„Jurnalul de seară“, prezentat de Cosmin Prelipceanu, va începe cu două ore mai devreme duminica, respectiv de la ora 19.00, când vor fi reluate şi principalele teme ale discuţiei de joi seară.   

Campaniile sociale Digi24 vor fi însoţite, în fiecare zi a săptămânii, în intervalul 13.00-13.30, de o dezbatere în direct a temelor prezentate. „Obiectivul este crearea unui spaţiu de comunicare şi consultare între jurnalişti, oamenii obişnuiţi şi autorităţile care le pot influenţa viaţa şi pot oferi soluţii prin exemplele altor comunităţi“, susţin reprezentanţii postului.

În fiecare luni, Carla Tănasie prezintă proiectul „Pacient în România“. Claudiu Pândaru va fi prezent marţea la „Raport de Ţară“. Miercuri, Sergiu Voicu pune în discuţie modelele de succes ale antreprenoriatului românesc, la „România Fast Forward“. Educaţia e subiectul zilei de joi, într-o dezbatere cu reporterii campaniei „Old school – New School“. Vinerea, Teodora Ghenciu scoate în evidenţă problemele cotidiene ale românilor, la „Plan Detaliu“.

Cele mai bune momente din emisiunile de weekend, „La volan“, „Tinereţe fără bătrâneţe“, „În faţa ta“,„2.0“ şi „Sănătatea în bucate“, vor fi prezentate şi de luni până vineri, de la ora 10.30. De asemenea, aceste emisiuni îşi modifică durata difuzării în weekend. Noilor emisiuni duminicale lansate în luna martie, „Agro Jurnal“ şi „Ultraviolet“, li se alătură colecţia de reportaje româneşti marca Digi24 Focus România, care va fi difuzată de la ora 18.00. Cinefilii matinali vor putea urmări filmul de la CinemaTePeca şi duminica dimineaţa de la 06.00.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns