Didier Drogba şi-a anunţat retragerea! “E timpul să fac un pas înapoi”

Didier Drogba, legendarul atacant ivorian care a scris istorie la Chelsea, şi-a anunţat retragerea din activitate. Fotbalistul în vârstă de 39 de ani spune că va agăţa ghetele în cui în 2018, conform Bleacher Report.
“Cred că la anul voi juca ultimul meu sezom. Vine o vreme când trebuie să te opreşti. Am nevoie de timp pentru celălalte proiecte ale mele. E bine să joc, îmi place, dar la 39 de ani cred că e timpul să fac un pas înapoi”, a spus Drogba, conform sursei citate.

Ivorianul joacă în prezent pentru Phoenix Rising, club din liga a doua a campionatului american de fotbal. Le Mans, Guingamp, Marseille, Chelsea, Shanghai Shenhua, Galatasaray şi Montreal Impact sunt echipele pe la care a mai trecut Drogba în carieră.

Patru titluri de campion, patru Cupa ale Angliei, trei Cupe ale Ligii Angliei, o Ligă a Campionilor a câştigat Drogba cu Chelsea, în timp ce la Galatasaray şi-a trecut în palmares un titlu, o Cupă şi o Supercupă. Ivorianul a fost declarat de două ori în carieră fotbalistul african al anului, în 2006 şi 2009.

9 goluri şi 3 pase decisive în 14 meciuri a reuşit Didier Drogba în sezonul acesta la Phoenix Rising.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns