Dan Balan a fost cucerit de aceasta varianta a piesei ” Dragostea din tei” de la Vocea Ucrainei (Video)

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone este antrenor la Vocea Ucrainei, în noul sezon. La audițiile pe nevăzute, Dan a fost cucerit de varianta piesei “Dragostea din Tei”, interpretată de Katerina Begu, în vârstă de 26 de ani.

Katerina a reușit să întoarcă toate scaunele. Mai mult, Dan Bălan nu a rezistat și a făcut un duet cu Katerina la piesa “Dragostea din Tei”. Varianta Katerinei este complet diferită de cea a hitului care a cucerit întreaga lume. Cei doi au creat un moment spectaculos la Vocea Ucrainei. Dintre toți cei patru antrenori care au dorit-o în echipa lor, Katerina l-a ales pe Dan Bălan. 

”Dragostea din tei” este cel mai mare hit lansat de trupa O-Zone. Inițial, piesa a fost lansată în 2003 în România și în primăvara anului 2004, a fost lansată în majoritatea celorlalte țări europene. La un an de la lansarea melodiei “Dragostea din tei” în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și au vândut peste 8 milioane de discuri. Suceesul major obţinut cu piesa “Dragostea din tei” i-a făcut pe cei trei idolul adolescenţilor din România.

Sursa

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply