Cum câştigă o româncă peste 50.000 de euro pe lună de la YouTube

O româncă a devenit un adevărat fenomen mondial după ce a început să posteze pe YouTube clipuri în care sparge baloane pline cu lipici sau se bucură de fenomenul „slime”. Canalul de YouTube al sucevencei este urmărit de peste 5,4 milioane de useri.

Vlogging-ul a devenit o meserie în sine. O tânătă din Suceava a ajuns să câştige sume colosale de pe urma clipurilor pe care le postează pe canalul său de Youtube. 

Izabel Strss produce clipuri video destinate relaxării, în care sparge baloane pline cu lipici sau se bucură de fenomenul „slime”, o pastă ce poate fi modelată fără a se rupe şi care se poate prepara acasă din lipici şi detergent de vase. Videoclipurile pe care le postează au peste 1,6 miliarde de vizualizări, conturile sucevencei fiind alimentate lunar cu mii de euro.

Canalul de Youtube al sucevencei este urmărit de peste 5,4 milioane de useri. Potrivit unui site specializat în calcularea câştigurilor canalelor de Youtube, Izabela Stress câştigă, în fiecare lună, între 60.000 şi 980.000 de dolari, în funcţie de utilizatorii care o urmăresc.

Sursa

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns