Cum au raspuns Tudor Gheorghe si Florin Piersic propunerii de a intra in politica

În urmă cu câteva zile preşedintele PSD Diaspora a declarat că a lansat invitaţii de a candida lui Tudor Gheorghe şi lui Florin Piersic.

“PSD nu a stat niciodata bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figura frumoasă. Ne dorim să avem candidaţi cu mare notorietate şi am iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic să devină candidaţii nostri. Ştiţi doar că atat domnul Tudor Gheorghe, cât şi marele Florin Piersic sunt prieteni ai noştri şi suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidaţii noştri în diaspora”, declarase, pentru ziarulprofit.ro, o publicaţie din Argeş.
Cei doi mari actori au respins fiecare propunerea de a intra în politică.

Tudor Gheorghe respinge invitaţia primită de la PSD de a intra în politică şi a candida la alegerile parlamentare. Parafrazând câteva versuri din poezia lui Alexandru Macedonski ”Noapte de mai”, Tudor Gheorghe i-a acuzat pe politicieni de ”incultură consecventă” şi a afirmat că nu va schimba ”scena poeziei cu cea a vorbelor goale”.

Câtă vreme politica mea este una singură şi consecventă, cea a culturii naţionale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul şi ştergem formele prea bruşte . Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muşte”, a scris cântareţul Tudor Gheorghe pe contul său de Facebook.

Actorul Florin Piersic a declarat, duminică, pentru Mediafax, că nu îl interesează niciun partid politic, iar politicienilor nici nu le spune “mulţumesc”, pentru că nu are motive. “Eu nu am nimic altceva decât profesia. Eu cu politica nu am nici de aici şi până în colţ. La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu ţin la poporul ăsta, ţin la toţi care vor binele ţării, dar nu pot să mă duc eu (în politică, n.r.)”.

Sursa: Gandul.info, Gandul.info

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns