Cum arată şi cât valorează cei mai scumpi pantofi din lume

Cea mai scumpă pereche de pantofi din lume valorează nici mai mult, nici mai puţin de 15,1 milioane de dolari.

Încălţămintea a fost creată de designerul britanic Debbie Wingham, renumit pentru creaţiile sale luxoase. Cei mai scumpi pantofi din lume sunt evaluaţi la 15,1 milioane de dolati / 12,74 milioane de euro şi au fost realizaţi la comandă, pentru un cadou.

Pantofii sunt perfect simetrici şi au diamante foarte rare, de peste 13 milioane de dolari. Tehnica folosită pentru decorarea pantofilor este specifică torturilor. Toate diamantele sunt lipite cu platină, iar fermoarul şi placa de sub pantofi sunt din aur. Deşi procesul este unul destul de greu, chiar şi pielea din care sunt făcuţi pantofii a fost vopsită cu aur de 24 de carate.

Talpa şi tocul sunt în nuanţele preferate ale clientului, însă oferă pantofilor o tentă mai contemporană. Şi, nu în ultimul rând, interiorul este împodobit cu fir de aur .

Debbie este designerul rochiţei Diamond Abaya care se menţine pe prima poziţie în topul celor mai scumpe rochii din lume. Ea a fost evaluată la o sumă uimitoare de 15,45 milioane de dolari / 13 milioane de euro. De asemenea, Debbie deţine şi recordul pentru cel mai scump tort din lume, evaluat la 50 de milioane de dolari, pentru o petrecere aniversară.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns