Cum arata iahtul dotat cu propria lui plaja privata

O renumita companie norvegiana a creat un concept de iaht care permite cumparatorului sa faca plaja si chiar sa intre in apa fara a parasi ambarcatiunea.

Creatia companiei Hareide Design este 108m, un iaht numit chiar dupa lungimea sa, arata Business Insider. Acesta gazduieste o gradina, o zona de plaja, unde ajung si valurile, doua piscine si ferestre din podea pana in tavan.

Yacht1

Potrivit designerilor, iahtul este astfel conceput incat cei care-l folosesc sa stea cat mai mult afara, sa fie mereu conectati cu natura, iar trecerea dintre spatiile exterioare si cele interioare sa fie foarte subtila.

“Mega-iahturile din ziua de azi sunt adesea concepute ca fiind hoteluri plutitoare, cu interioare ce au la baza luxul traditional”, explica Einar Hareide, din partea Hareide Design.

Yacht4

Iahtul 108m porneste de la cu totul alte premise. In ceea ce priveste stilul, este o impletire intre eleganta si modernitatea designului scandinav, spun cei care l-au conceput.

Yacht2

Insa nota distincta, originala, e data de faptul ca puntea din spatele navei, de la pupa, coboara atat de mult, incat valurile ajung pe ambarcatiune. Practic, poti sa stai cu talpile in apa fara a cobori vreun moment de pe nava. Aproape ca nici nu mai observi ca sub sezlong nu e nisip.

Yacht7

Pe puntea superioara se afla o gradina, dar si o piscina de tip infinity.

Yacht8

Iahtul este conceput sa fie propulsat (cu viteza mica) de energia oferita de panouri solare. La viteza mai mare, intra in functiune motoarele, nava fiind practic un hibrid.

Yacht9

Bonus: “108m” este dotat si cu un loc de aterizare pentru elicoptere.

Yacht5

Sursa: ziare.com

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns