Craiova, gata de inaugurarea noului stadion

Stadionul Craiovei va fi inaugurat cu siguranţă la finalul lui octombrie: fie cu ocazia partidei CS U – FCSB, programat în etapa a 16-a, în direct la Digi Sport 1, fie în Cupa României.

Într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al grupării din Bănie, oficialii anunţă că partida cu Voluntari, de vineri, va fi ultima desfăşurată la Severin. Pentru olteni urmează apoi deplasări la Timişoara, Iaşi şi Chiajna, pentru ca apoi, în perioada 27-29 octombrie, să întâlnească vicecampioana pe teren propriu.

Chiar înainte de meciul cu FCSB, va avea loc duelul de pe teren propriu din 16-imile de finală ale Cupei României, pe 25 octombrie. Atunci, oltenii vor avea un adversar dintr-o categorie inferioară, astfel că ar putea să inaugureze noua arenă încă de atunci. Totuşi, o dispută cu echipa lui Becali ar avea o cu totul altă rezonanţă din toate punctele de vedere, chiar dacă reţeta financiară ar fi cu siguranţă una bună şi pentru Cupă.

Rămâne de văzut în perioada următoare ce va alege conducerea Craiovei. Din informaţiile Digi Sport, oficialii clubului voiau iniţial să inaugureze partida chiar la meciul de Cupă. Ar fi “împuşcat” astfel doi iepuri dintr-o lovitură, în condiţiile în care arena s-ar fi umplut fără doar şi poate de două ori în decurs de câteva zile.

”Comparată cu Napoli de cei tineri şi cu Craiova Maixma de bătrânii care au văzut mai mult fotbal, Universitatea Craiova promite să facă iarăşi spectacol, vineri, 22 septembrie, ora 20:30, pe Municipalul din Severin. 12 goluri s-au în scris în ultimele trei partide ale Ştiinţei, care este iarăşi pe 2 în campionat, iar tripleta de aur deja celebră în toată România a devenit cvartet, după ce Burlacu şi s-a alăturat lui Băluţă, Gustavo şi Mitriţă, în atacul de care se tem toţi adversarii din Liga 1. Şi, când ei au motive de teamă, noi avem motive de sărbătoare.

Sărbătoreşte, aşadar, la Severin, ultima seară de magie desfăşurată în oraşul de pe malul Dunării, împotriva deţinătoarei Cupei României, FC Voluntari, cu care avem revanşă de luat. Vineri, de la 20:30, Ştiinţa te va face din nou să trăieşti emoţiile, să trăieşti bucuria de la goluri, să trăieşti fotbalul, să trăieşti viaţa. Trăieşte şi tu alături de alb-albaştri, poate ultima oară la Severin. Ne luăm la revedere de la oraşul care ne-a fost casă primitoare atâta timp cu un meci mare! #ToţiLaSeverin”, apare pe site-ul oficial al formaţiei CS Universitatea Craiova.

Gazonul de pe noul stadion al Craioei a fost montat încă de acum aproape o lună, însă administratorii bazei împreună cu firma care s-a ocupat de teren au stabilit ca suprafaţa să fie lăsată “să respire”. Astfel, aceasta va putea fi în condiţii optime o perioadă mult mai îndelungată şi nu se va deteriora frecvent, aşa cum s-a întâmplat cu iarba de pe Arena Naţională. Cel mai mare stadion al ţării a suferit deja 8 decopertări şi înlocuiri de gazon.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns