Cine o va înlocui pe Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil!“

Ilinca Vandici se pregăteşte să devină mămică, aşa că producătorii emisiunii „Bravo, ai stil!“, difuzată de Kanal D, i-au găsit deja înlocuitoare şi au dat startul înscrierilor pentru cel de-al treilea sezon.

Ilinca Vandici este însărcinată în opt luni şi va naşte un băieţel, motiv pentru care o perioadă va renunţa la rolul de prezentatoare a show-ului „Bravo, ai stil!“. În timpul concediului de maternitate, vedeta va fi înlocuită de cântăreaţa Andreea Bănică, aceasta anunţându-şi fanii prin intermediul unui video publicat pe Facebook. „Mă veţi vedea în curând şi pe micul ecran. Voi prezenta «Bravo, ai stil!». Da, îi voi lua locul Ilincăi Vandici care este însărcinată şi urmează să nască un copil superb. Da, şi eu am fost însărcinată, am doi copii frumoşi acasă, dar uite că m-am gândit să fiu mai aproape de voi“, a declarat Andreea Bănică, citată de cancan.ro.


Totodată, reprezentanţii Kanal D au anunţat că deja au început pregătirile pentru al treilea sezon, iar tinerele pasionate de modă sunt aşteptate să se înscrie la casting pe adresa casting.kanald.ro, completând formularul şi anexând o fotografie reprezentativă pentru stilul vestimentar adoptat. Cel de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!“ va debuta pe micile ecrane în grila de toamnă a postului Kanal D.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns