Celine Dion, moment spectaculos la Billboard Music Awards (Foto & Video)

Billboard Music Awards revine şi în acest an cu momente spectaculoase din partea artiştilor, pline de emoţie şi graţie. 

Celebrul film Titanic, regizat de James Cameron a împlinit 20 de ani de la lansarea în cinematografe, iar cu această ocazie, Celine Dion a susţinut un recital emoţionant. Artista a interpretat piesa de pe coloana sonoră, “My Heart Will Go On”, iar între timp, pe ecrane rulau scene din celebra peliculă.

Cât despre vestimentația sa, Céline a impresionat prin grație, avangardism și multă senzualitate. Artista de 49 de ani a ales să poarte la acest eveniment o rochie albă, amplă, care-i urma fidel linia corpului, punând în evidență silueta parcă sculptată a cântăreței.

 

Rochia statement a fost pusă în valoare de bijuteriile spectaculoase pe care le-a purtat la acest eveniment. Vorbim, desigur, de cerceii cu diamante, dar și de spectaculosul inel de trei milioane de dolari, semnat de Harry Kotlar, care a strălucit pe tot parcursul concertului susținut de Céline.

Premiile Billboard recompensează cei mai de succes artişti ai anului în SUA, în funcţie de vânzările lor de albume, single-uri, difuzări radio, turnee şi popularitate pe reţelele de socializare. Evenimentul s-a desfasurat pe 21 mai la T-Mobile Arena din Las Vegas.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns