Casa-castel pe roți transformă traiul de zi cu zi într-un basm

Atunci când este „împăturită”, această casă nu este decât o rulotă sau un camion pe roți. Însă atunci când camionul este parcat, el se transformă într-un castel adevărat care are chiar și turnulețe, relatează livingbiginatinyhouse.com.

În timp ce familia călătorește, camionul este compact, iar casa din spate ocupă foarte puțin spațiu: acoperișul se retrage, pereții se împăturesc, iar turnulețe se rotesc spre interior. Astfel, casa este suficient de compactă pentru a respecta cerințele impuse în trafic și a nu-i incomoda pe ceilalți șoferi.

casa-castel-pe-roti-00

Odată parcat, camionul se transformă într-un castel ce pare desprins din basme. Familia are un stil de viață foarte activ, așa că această casă pe roți este soluția perfectă pentru ei.

casa-castel-pe-roti

În plus, camionul-castel este complet independent energetic. Este alimentat cu energie solară, iar apa este încălzită pe acoperiș tot cu ajutorul căldurii de la soare. Apa de ploaie este captată pe acoperiș, iar apoi este depozitată în rezervoarele de sub camion.

casa-castel-pe-roti-06

Interiorul casei-castel este la fel de impresionant: este decorat cu bun gust și le oferă celor 3 membri ai familiei tot confortul de care au nevoie.

casa-castel-pe-roti-04

Bucătăria, de exemplu, are toate dotările unei bucătării obișnuite. Ea a fost gândită pentru a fi în centrul casei și este un spațiu minunat unde familia poate găti și petrece timp împreună.

casa-castel-pe-roti-02

Și, deși locuința este o casă pe roți, ea oferă suficient spațiu pentru toate lucrurile necesare: colțurile casei au fost transformate în spații de depozitare, garderobe și dulapuri în care familia ține haine, veselă și alte obiecte pentru gospodărie.

casa-castel-pe-roti-01

Pe acoperișul casei este amenajată o terasă cu hamace unde familia se poate relaxa la umbră. În plus, de la înălțime ei pot admira peisajul din împrejurimi. Pe terasă se mai află și un deshidrator solar de mâncare și o cadă pentru baie.

casa-castel-pe-roti-05

În unul dintre cele două turnulețe ale castelului a fost amenajată o toaletă, iar în celălalt o cabină de duș. Tot aici se află și o mică mașină de spălat.

casa-castel-pe-roti-03

Proprietarii casei-castel sunt cuplul de australieni Justin și Jola, și fiul lor Piko.

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

Sursa

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns