Care este sloganul cu care Paris Hilton vrea sa candideze la presedintia Americii

Intr-un interviu recent, Paris Hilton povesteste despre trecutul ei tumultuos si spune ca viata ei de petrecareata s-a terminat. De asemenea, mai spune si ca ar tenta-o o cariera politica.

In prezent Paris Hilton este directorul executiv al Paris Hilton Entertainment, o campanie care detine 28 de magazine si 20 de colectii de produse, prezenta in 40 de tari. Printre produsele marca Paris Hilton se numara: pantofi, genti, bijuterii, ochelari de soare si accesorii pentru caini.

Nu mai ies in club. Prefer sa stau acasa cu prietenul meu, sa gatim, sa ne jucam cu cainii. Am fost la destule petreceri pentru viata asta. Chiar pentru mai multe vieti.“, a declarat Paris.

„Când m-am mutat la New York de la Los Angeles, nu mai fusesem niciodată la o petrecere“ mărturiseşte ea

Paris Hilton a dezvaluit la o televiziune australiana ca l-a votat pe Donald Trump, ba chiar ea a lucrat la agentia de modeling a acestuia, pe vremea cand era adolescenta. Aceasta a glumit ca daca ar fi sa candideze la presedintie sloganul ei ar fi: „Make America Hot Again“.

 

Vedeta pare dornica sa se apuce de afacerea familiei, ea si-a deschis primul Paris Beach Club in Filipine si planuieste sa deschida cat mai multe in toata lumea.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply