National TV

National TV – Mai ceva ca-n viata. National TV, vede lumea prin ochii tai. Povestile cele mai fascinante, actiunea cea mai captivanta, comedia cea mai amuzanta sunt aduse in fata ochilor tai.

La National TV te uiti din placere la cele mai noi si mai vizionate seriale indiene, seriale coreene in premiera pe tara, peste 5 filme artistice pe saptamana, de la comediile clasice pana la cele mai noi filme de actiune. De asemenea, trei reality show-uri de exceptie, un magazin de duminica, iubit de intreaga Romanie, si cele mai succinte si la obiect emisiuni informative. E timpul pentru National TV – Lumea prin ochii tai!

Emisiuni

Traditii de la bunicaTraditii de la bunica este un show gastronomic traditional, prezentat de actrita Valentina Fatu si de un personaj pe care, cu siguranta, il vom indragi: Nae Alexandru. Gazdele emisiunii ii vor invata pe telespectatori cum sa gateasca sanatos produse traditionale romanesti cu ajutorul unui cuptor modern.

In fiecare editie vom urmari pregatirea preparatelor de la inceput si pana la scoaterea lor din cuptor. Asa vom invata sa gatim sanatos, cu produse moderne si cu bani putini, chiar la noi acasa. In fiecare episod, in afara de lectia de bucatarit, vom avea parte si de invitati din zona muzicii populare care vor condimenta emisiunea cu momente de muzica traditionala.

Specialisti in sanatate – O emisiune in care medici, oameni de stiinta si specialisti in terapii complementare, va ajuta sa va identificati problemele de sanatate, sa va tratati si, foarte important, sa va vindecati.

Si eu m-am nascut in RomaniaSi eu m-am nascut in Romania – Dincolo de stirile de groaza si scandal, romii apar la televizor asa cum sunt in realitate, in cea mai completa emisiune cu si despre ei – Si eu m-am nascut in Romania. Gazdele emisiunii vor fi actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu. In fiecare sambata, de la 10.00, Zita si Sorin va asteapta cu informatii de actualitate, interviuri, reportaje, muzica si concursuri.

Politicieni, diplomati sau artisti, invitatii jurnalistei Irina Ursu in platoul emisiunii vor descrie lumea diversa a romilor. Si aceasta pentru ca subiectele “misto” sunt altceva decat scandal! In exclusivitate la “Si eu m-am nascut in Romania” va fi difuzat videoclipul melodiei: Gelem, gelem”. Imnul romilor este reorchestrat de Aurel Ionita si interpretat de Mahala Rai Band, alaturi de Vali Rupita, in calitate de regizor si solist.

Seriale

Suflete perecheSuflete pereche – “Pavrita Risshta” este povestea tinerei Archana, o tanara simpla, fara o educatie deosebita, insa cu un suflet minunat, care imbogateste si da culoare casei in care traieste. Insa, desi toata lumea este, intr-un fel sau altul, dependenta de ea, nimeni nu pare sa o pretuiasca la adevarata ei valoare, exceptie facand doar mama si fratele sau. Mama sa a avut intodeauna planuri marete pentru fiica sa si, tocmai de aceea, a cautat s-o casatoreasca cat mai repede un tanar educat si instarit.

In paralel cu povestea Archanei, se deruleaza si cea a lui Manav, un mic intreprinzator in domeniul auto, tanar care se indragosteste la un moment dat de Archana. El o cere de sotie pe Archana, insa, pentru a fi acceptat, Manav se vede nevoit sa minta in privinta situatiei sale materiale si sociale.

Justitie brutala

Justitie brutala – New York – 1865, cu putin timp inainte de asasinarea lui Lincoln. In cartierul imigrantilor irlandezi, crima prolifereaza, in ciuda faptului ca generalul Donovan este la carma politiei locale. Desi Donovan cere ordine, detectivul Corcoran refuza sa asculte si face dreptate asa cum considera el mai bine: respectand regulile sau incalcandu-l.

Echipament Gratuit

Conspiratia iataganelorConspiratia iataganelor – Serial istoric care se desfasoara in secolul al XVIII-lea, … urmareste ultimii ani de domnie ai lui Ahmet al III-lea, cunoscut drept sultanul “Perioadei Lalelelor”, perioada incheiata de uneltirile sahului Persiei si de rebeliunea initiata de catre Patrona Halil, un fost ienicer, rebeliune care va duce la detronarea sultanului Ahmet.

Povestea il are in prim-plan si pe Murat, un fost ienicer care, la insistentele sotiei sale, renunta la cariera militara si se retrage cu familia sa intr-o zona mai ferita de pericole. Insa, in scurt timp, sotia sa este ucisa de catre oamenii Sahului, iar Murat se trezeste prins intr-o increngatura de intrigi sangeroase, intrigi generate de catre Sahul Persiei care, la acel moment, avea un singur scop: detronarea sultanului si inlocuirea lui la tron cu propriul sau fiu. In scurt timp, “Perioada Lalelelor” avea sa apuna iar zilele de domnie ale sultanului Ahmet sa se apropie de final.