N24 Plus

N24 Plus s-a lansat pe 01 septembrie 2004, sub denumirea de N24.

N24 Plus s-a afirmat ca televiziune de ştiri cu acoperire naţională. Începând cu anul 2010, canalul a fost regândit, astfel încât în 2 octombrie 2011 el să capete o nouă identitate şi o nouă misiune.

N24 Plus este astăzi un canal destinat familiei. Sub conceptul “Lucrurile bune se văd în familie”, Naţional 24 Plus oferă telespectatorilor o opţiune redacţională şi conceptuală la avalanşa de emisiuni, filme şi programe violente, cu limbaj şi scene interzise minorilor, cu tendinţă de tabloidizare.

N24 Plus este un post tv ce poate fi urmărit oricând de întreaga familie, acoperind de la informare obiectivă, la seriale, film artistic şi producţii proprii, toate puse sub auspiciile decenţei, bunului gust şi moralităţii.

Emisiuni

Un Nou Mod De ViataUn Nou Mod De Viata – Gazda emisiunii este Mariana Lia, realizator si prezentator de televiziune. In fiecare editie, va aborda teme interesante care va vor oferi informatii utile. Astfel, veti afla tot ce este nou in legatura cu cele mai cunoscute branduri, cu domeniul medical, in alimentatie, ingrijire, frumusete, shopping si multe altele.

Cei care simt dorinta de a cauta provocari in viata lor, care nu sunt simpli spectatori ai evenimentelor contemporane ci isi doresc sa participe la ele sunt asteptati in fiecare sambata si duminica, de la ora 15.00, la emisiunea de tip magazin “Un nou mod de viata”.

Baronii – Pentru telespectatorii plini de viata si care apreciaza umorul de buna calitate, grupul Voua le ofera sitcom-ul „Baronii”. In regia lui Dan Tudor, serialul reprezinta o parodie acida la adresa societatii romanesti actuale, reprezentand, la scara redusa, toate moravurile noilor imbogatiti si ale „elitei” politice romanesti.

Echipament Gratuit

In centrul actiunii se afla familia Carpanu. Ea este compusa din trei frati, fosti securisti, care se afla intr-o permanenta stare de rivalitate si care fac legea in judetul Daramata dupa bunul plac. Liderul grupului Voua, Adrian Fetecau, il va interpreta pe Traian Carpanu, prefectul judetului, un tip populist, cu un vocabular colorat, las si afemeiat, iar sotia lui, Mariana, este nimeni alta decat indragita actrita Marilena Chelaru. Primarul oraselului, Calin Carpanu, va fi interpretat de Adrian Patrascu iar rolul lui Ion Carpanu, fratele vitreg al celor doi, i-a revenit lui Cristi Cretu.

Sed LexSed Lex – Traficul de persoane, prostitutia, spalarea de bani, consumul de droguri, contrabanda, ordinea si siguranta publica, decinderi si arestari – iata cateva din subiectele care vor fi prezentate de specialistii politiei si reprezentantii ei.

Principalele institutii vizate sunt Politia, Jandarmeria, Politia de Frontiera, Pompierii si o parte din lucratorii din Adminstratia Publica. Pentru a va satisface nevoia de informare, va dezvaluim din culisele activitatii lor in temele dezbatute in cadrul emisiunii.

Seriale

Destine ImpliniteDestine Implinite este povestea de iubire dintre Sandhya, o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire, si asta pentru ca cei doi, desi credeau ca sunt facuti unul pentru celalalt, descopera in foarte scurt timp ca sunt complet diferiti si ca au viziuni despre viata aproape incompatibile. Ei se casatoresc in graba si fara sa se cunoasca, si, in scurt timp, diferentele dintre ei atrag si dezaprobarea parintilor lui. In timp ce Sandhya are un singur vis in minte, acela de a-si continua studiile si de a deveni ofiter de politie, sotul ei, un tanar cu o educatie modesta,  se dovedeste a fi mult mai conservator in ceea ce priveste familia si rolul femeii in cadrul acesteia.

“Destine implinite” se dezvolta in jurul unei singure intrebari majore. Care este secretul unei casnicii reusite? Intemeierea ei cu cel despre care crezi ca iti este suflet pereche sau cu cineva ales pe principii rationale, un partener ales obiectiv si corect? Se va dovedi Sooraj sufletul pereche lui Sandhya? Va reusi povestea lor sa se transforme intr-un destin fericit comun?

large_image_2677Infruntarea Dinastiilor – Jeong Do-Jeon (1342 – 1398) a fost un carturar si politician important al vremurilor sale si intemeietorul dinastiei Joseon. Serialul prezinta rolul sau crucial si obstacolele pe care le-a avut de depasit, precum si impactul sau de durata asupra politicilor si legilor.