Antena International

Antena Internațional este un post de televiziune al Intact Media Group, adresat românilor din diaspora.

Antena International este disponibil din iulie 2006 și cuprinde emisiuni în direct sau înregistrate ale celor cinci posturi de televiziune din grupul INTACT: Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV și ZU TV. Antena International este canalul TV romanesc care se adreseaza tuturor romanilor care traiesc, muncesc, studiaza sau calatoresc in afara tarii. Grila de programe a canalului ofera un mix inteligent din cele mai bune emisiuni produse de Antena TV Group. Printre productiile cele mai de succes la public, amintim “Sinteza Zilei”, “In Gura Presei”, “100 De Minute”, “Star Magazin”, si “Neata Cu Razvan Si Dani”.

mihai_gadeaSinteza Zilei este o emisiune de referinta deja, care s-a impus ca emisiunea in care se fac cele mai importante dezvaluiri din actualitatea cotidiana.  Mihai Gadea alaturi de invitatii din platou ofera publicului toate punctele de vedere asupra evenimentelor celor mai importante de peste zi. Printre invitatii care au fost prezenti la emisiune de-alungul timpului, amintim pe Octavian Paler, Bogdan Ota, Mircea Badea, Madalina Ghenea, Crin Antonescu, Ioana Petrescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

mircea_badeaIn Gura Presei este o emisiune de 50 de minute in care Mircea Badea comentează evenimentele din presa cotidiană, știri despre politicieni, oameni de afaceri, artiști, sportivi si jurnaliști. Stilul său a fost apreciat ca vulgar și agresiv de către membrii CNA care l-au sancționat în mai multe rânduri. Emisiunea realizata de Mircea Badea are o audiență medie de 234.000 de telespectatori pe minut la nivel urban. Cei mai mulți telespectatori au vârste cuprinse între 55 și 64 de ani: 29,1%. Persoanele cu studii superioare dețin o pondere de 42,1%. Emisiunea poate fi urmarita pe Antena International in fiecare seara de la ora 20:00 EST.

alessandra_stoicescu100 de minute este o emisiune prezentata de Alessandra Stoicescu, in care oamenii pot vedea si intelege temele mari ale zilei. “Dar – si cred ca asta este foarte important – vor descoperi teme noi, lasate deoparte pentru ca sunt prea delicate ori prea grele. Nu-mi plac vorbele mari insa sunt convinsa ca 100 de minute este esentiala pentru cei care nu vor sa fie luati prin surpindere de vremurile pe care le traim.”, a declarat Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii. Emisiunea poate fi urmarita pe Antena International in fiecare zi de la ora 13:00 EST.

Echipament Gratuit

Irina CorduneanuStar Magazin este o emisiune marca Antena International unde telespectatorii o pot urmări pe  frumoasa  Irina Cordoneanu timp de două ore, alături de cei mai pe val invitaţi ai momentului. Irina va afla pentru telespectatori secretele vedetelor, cum îşi petrec ele zilele libere, vacanţele, cum decurge viaţa lor de famillie,  dar şi care sunt cele mai ascunse lucruri pe care starurile din show-biz-ul românesc  le doresc a fi uitate. Emisiunea poate fi urmarita la Antena International in fiecare noapte de la ora 00:15 EST.

Neatza Cu Razvan Si DaniNeata Cu Razvan Si Dani, cel mai tonic morning show isi propune si reuseste cu succes sa bucure diminetile tuturor romanilor cu o diversitate de subiecte: noutati din show-biz-ul romanesc, intampari inedite, comentariile zilei, invitati surpriza, retete savuroase asigurate de bucatarul emisiunii Vladut, realizate in direct in platou, faze memorabile asigurate de asistenta Flavia sau horoscopul prezentat de Anca Martin. O abordare pozitiva a fiecarei zile, umor de calitate, spontaneitate si buna-dispozitie sunt ingredientele principale pentru a incepe o noua zi. Echipa show-ului: Dani Otil, Razvan Simion, Vladut, Flavia si Anca Martin. Emisiunea poate fi urmarita pe Antena International in fiecare zi de la ora 08:30 EST.