Antena 3

Antena 3 este un canal de televiziune privat de știri din România. Acesta este deținut de compania Antena 3 S.A., care face parte din grupul Intact. Emisiunile sale prezintă informații legate de domeniul social, politic, dar și mediul de afaceri.  Directorul general al Antena 3 este Mihai Gâdea Antena 3 este singurul post de televiziune din România afiliat la CNN, ceea ce permite fiecăruia din cele două televiziuni să-și preia cu costuri reduse transmisiuni ale celuilalt.

mihai_gadeaSinteza Zilei este o emisiune de referinta deja, care s-a impus ca emisiunea in care se fac cele mai importante dezvaluiri din actualitatea cotidiana.  Mihai Gadea alaturi de invitatii din platou ofera publicului toate punctele de vedere asupra evenimentelor celor mai importante de peste zi. Printre invitatii care au fost prezenti la emisiune de-alungul timpului, amintim pe Octavian Paler, Bogdan Ota, Mircea Badea, Madalina Ghenea, Crin Antonescu, Ioana Petrescu, Victor Ponta si Klaus Iohannis.

Antena 3 HeadlinesHEADLINES se lansează, la data de 4 iulie 2015, de ziua Statelor Unite ale Americii, la Antena 3.  Programul, care se va difuza în fiecare dimineaţă de luni până vineri începând cu ora 8:30, este un jurnal de ştiri în limba engleză, şi se adresează expaţilor care trăiesc în România. Prezentat de către Andreea Perminov, jurnalul va deschide ziua cu principalele ştiri din România, şi va puncta subiectele zilei din principalele capitale ale lumii. De asemenea, Antena 3 HEADLINES va difuza informaţii de interes pentru comunitatea expaţilor din ţara noastră, precum şi detalii despre evenimentele organizate de ambasadele străine în România.

 

Andreea Perminov, prezentatoarea Antena 3 HEADLINES, este pasionată de economie, vorbeşte fluent limbile engleză şi germană, şi se implică activ în diverse acţiuni caritabile. In anul 2009, a jucat in filmul “Town Creek”, regizat de Joel Schumacher, alături de Henry Cavill, Dominic Purcell şi Michael Fassbender. Antena 3 este cel mai urmărit post de ştiri din România de peste 4 ani, transmisiile, anchetele şi reportajele sale fiind premiate atât naţional, cât şi internaţional.

mircea_badeaIn Gura Presei este o emisiune de 50 de minute in care Mircea Badea comentează evenimentele din presa cotidiană, știri despre politicieni, oameni de afaceri, artiști, sportivi si jurnaliști. Stilul său a fost apreciat ca vulgar și agresiv de către membrii care l-au sancționat în mai multe rânduri. Emisiunea realizata de Mircea Badea are o audiență medie de 234.000 de telespectatori pe minut la nivel urban. Cei mai mulți telespectatori au vârste cuprinse între 55 și 64 de ani: 29,1%. Persoanele cu studii superioare dețin o pondere de 42,1%.

Echipament Gratuit

alessandra_stoicescu100 de minute este o emisiune prezentata de Alessandra Stoicescu, in care oamenii pot vedea si intelege temele mari ale zilei. “Dar – si cred ca asta este foarte important – vor descoperi teme noi, lasate deoparte pentru ca sunt prea delicate ori prea grele. https://www.gcntv.net/antena-3/ https://www.gcntv.net/antena-3/ https://www.gcntv.net/antena-3/ https://www.gcntv.net/antena-3/Nu-mi plac vorbele mari insa sunt convinsa ca 100 de minute este esentiala pentru cei care nu vor sa fie luati prin surpindere de vremurile pe care le traim.”, a declarat Alessandra Stoicescu, realizatoarea emisiunii.

Income MagazineIncome Magazine – Emisiunea este realizată într-un format dinamic, flexibil, cu o tematică relevantă, care să constituie un instrument competent în încercarea de înţelegere a proceselor economice, a semnificaţiilor şi consecinţelor acestora. Se vor dezbate idei de afaceri, strategii, trenduri şi vor fi realizate analize sectoriale şi interviuri de actualitate cu antreprenori şi manageri de succes.