logo_0028_tvriTVR

INTERNATIONAL

Fiind un canal orientat spre divertisment, TVRi are o gamă largă de programe, oferind ştiri, filme, talk-show-uri şi multe altele, având o audienţă globală.

Citeste mai mult…

PROTV INTERNATIONAL

ProTv International mentine legatura tara de origine si telespectatorii sai, prin intermediul programelor de stiri cu cel mai bun rating, al programelor de divertisment de buna calitate, dar si gratie programelor interactive create special pentru romanii din strainatate.

Citeste mai mult…

ANTENA

INTERNATIONAL

Antena Internaţional oferă o varietate de programe de divertisment, de la ultimele ştiri şi talk-show-uri până la sport, comedie şi multe altele.

Citeste mai mult…

REALITATEA TV

Este un post TV de ştiri, care are programe diverse, legate de relaţiile locale şi internaţionale. Principiile de bază ale acestui post sunt obiectivitatea, acurateţea şi profesionalismul, furnizate dintr-o perspectivă globală.

Citeste mai mult…

NASUL TV

Stiri, anchete, dosare si editii speciale realizate live

N24

Este un post specializat pe ştiri, prezentând realitati naţionale şi internaţionale rapid şi obiectiv.

Citeste mai mult…

SPERANŢA TV

Misiunea postului Speranţa TV este de a promova valori familiale puternice prin închinare şi rugăciune, de a ajuta la dezvoltarea unui caracter bun prin predici motivaţionale şi de a oferi un mesaj de speranţă familiilor româneşti.

NATIONAL TV

Oferă un domeniu complet de divertisment pentru comunităţile româneşti din întreaga lume. Acest canal transmite programe generale de divertisment şi acoperă evenimentele actuale de interes.

Citeste mai mult…

FAVORIT TV

Este un post de muzica populara romaneasca, ce ofera un stil unic de cultura telespectatorilor, cultura autentica romaneasca, portretizata prin muzica si dans.

PRIMA TV

Oferă o paletă completă de divertisment TV comunităţii româneşti. Combinaţia sa unică de sport, filme, talk show-uri si reality show-uri captivează audienţa românească globală.

Citeste mai mult…

KISS TV

Furnizează videoclipurile favorite ale românilor, precum şi cele mai iubite melodii din inima României.

KANAL D

Kanal D este axat pe divertisment, cu programe diferite, filme, sitcom-uri şi sport.

Citeste mai mult…

U TV

Este un post de muzică şi dans. Telespectatorii pot viziona cele mai recente videoclipuri şi pot asculta muzica favorită pe acest canal de excepţie.

CREDO TV

Credo TV este un proiect născut din respect pentru oameni și pentru valorile civilizației iudeo-creștine, o televiziune ce își propune să aducă în casele românilor programe decente, de calitate, capabile să se ridice la nivelul așteptărilor unui public matur.

TVH 2.0

Post destinat tinerilor cu accent pe cultura, educatie, studiu si divertisment.

B1 TV

Postul de televiziune B1 oferă telespectorilor subiecte la care să se gândească, fără a le spune cum să gândească. Este un post care oferă o imagine inedită asupra realităţii şi are curajul să abordeze teme, personalităţi sau domenii foarte diverse, chiar contrastante, în intenţia de a capta în mod realist esenţa timpului în care trăim.

Citeste mai mult…

Romania TV

RTV Stiri 24 de ore din 24

Minimax

Desene animate, filme de animatie

BOOMERANG

Desene animate clasice alaturi de productii mai noi, pentru a tine copiii in fata televizorului.

ETNO TV

Singura televiziune cu program preponderent folcloric si furnizoare a unor emisiuni de calitate pentru populatia devoratoare de folclor si de bunuri de larg consum atat din mediul rural, cat si din mediul urban.

TARAF TV

Taraf Tv este postul de televiziune din Romania care difuzeaza exclusiv videoclipurile interpretilor muzica lautareasca, de petrecere.

TRINITAS TV

Televiziunea care reflecta din punct de vedere teologic si spiritual diferite momente solemne din viata comunitatilor religioase si din viata civila (Ziua Eroilor, sarbatori nationale, evenimente europene, aspecte din viata comunitatilor romanesti de peste hotare, schimburi, culturale etc.).

ANTENA 3

Antena 3 este unul dintre cele mai importante posturi TV romanesti de stiri, acoperind o gama larga de subiecte. Pe langa stirile de ultima ora, urmariti analize despre politica si realitatea sociala a Romaniei.

Citeste mai mult…

TVR2

Emisiuni de divertisment, pentru tineret, subiecte de actualitate din realitatea romaneasca, filme de calitate.

TVR3

TVR3 este un canal nou al televiziunii publice din Romania. Primul post national dedicat vietii comunitatilor locale are o grila cu productii ale studiourilor teritoriale TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Cluj, TVR Timisoara, TVR Targu Mures.

RTN

RTN este canalul dedicat romanilor stabiliti in strainatate. Majoritatea emisiunilor originale sunt realizate in studiourile RTN din Chicago.

DigiSport HD

Cele mai importante evenimente sportive. Fotbal, tenis, handbal

DolceSport HD

Cele mai importante evenimente sportive. Fotbal, tenis, handbal

GLOBAL SPORTS

GLOBAL SPORTS este dedicat transmisiilor si evenimentelor sportive.

GLOBAL SPORTS 2

GLOBAL SPORTS este dedicat transmisiilor si evenimentelor sportive.

MUSIC 1

Muzica comerciala, totul adus la zi din muzica romaneasca si cea internationala

DIGI 24 HD

Un post de stiri cu un format nou in romania, mereu prezent la celel mai importante evenimente din tara. 24 de ore din 24.

TRAVEL MIX

Primul post romanesc de turism din Romania. Traditii, calatorii, bucatarie romaneasca toate sub un format exclusiv romanesc.