Camera portabilă care iți permite “să te întorci în timp” pentru a capta momentele pierdute

Numită Perfect Memory Camera, dispozitivul de 12 megapixeli dezvoltat de General Streaming Systems din New York, este ușor și încape într-un buzunar. Cu o singură lovire a ecranului tactil, vă permite să capturati un moment după ce acesta s-a petrecut deja. Dispozitivul poate înregistra video și audio și este capabil de redare în format high-definition (HD).

perfect-memory

Iată cum funcționează: Cu modul său AutoEdit, aparatul foto inregistreaza în mod continuu, și atunci când atingeți ecranul tactil, salvează imagini din ultimele 5 minute, sau din orice altă durată de timp setată anterior. Acest lucru permite oamenilor să capteze retroactiv un video al unui eveniment întamplat deja.

“Nu știi când un moment surprinzător, magic se va întâmpla … precum primele cuvinte spuse de un copil, de exemplu”, a declarat Jules Winnfield, CEO al General Systems Streaming.

În funcție de accesoriile aparatului foto, acesta se poate atasa pe aproape orice suprafață, la bordul unei mașini sau chiar atârna în jurul gâtului unui animal de companie.

Aparatul acceptă carduri microSD cu până la 128 GB spațiu de stocare și poate fi controlat printr-o aplicație de iOS sau Android. Camera poate utiliza Wi-Fi pentru a se conecta la un smartphone prin intermediul aplicației și pentru a difuza astfel fotografii sau video în timp real.

Atunci când aparatul înregistrează video în mod continuu, la cel mai înalt nivel de rezoluție, bateria poate tine până la 4 ore, a spus Winnfield. Atunci când aparatul foto înregistrează în mod continuu, dar utilizează și Wi-Fi-ul pentru a transmite flux video live, bateria va dura până la 2 ore. În cazul în care aparatul nu înregistrează în mod continuu, autonomia bateriei durează până la câteva zile. Reîncărcarea acumulatorului durează până la 1,5 ore, potrivit companiei.

Section_4_2_-_Copy_d5bt1m

General Systems Streaming a început să dezvolte camera de memorie perfectă în 2015 printr-o campanie de strângere de fonduri derulată pe Indiegogo. La incheierea campaniei în data de 20 august 2016, aceasta a strâns de aproape șase ori mai mult decât obiectivul de 30.000$. Producția de masă a camerelor de luat vederi va începe din această lună, fiind disponibile achiziționării din Octombrie la un preț de inceput de 119$.

Sursa: livescience, getperfectmemory.com

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns