Bonnie Tyler va cânta piesa ”Total Eclipse of the Heart” chiar înainte de eclipsa solară de luni

Ocazie cum nu se poate mai potrivită: Bonnie Tyler va cânta celebra ei piesă ”Total Eclipse of the Heart” cu ocazia eclipsei totale de soare de luni 21 august din SUA, relatează AFP.

Cântăreața britanică în vârstă de 66 de ani, emblematică pentru anii 80, va interpreta hitul său pe nava de croazieră ”Oasis of the Seas” a companiei americane Royal Caribbean Cruise Line, chiar înainte să înceapă eclipsa care va fi vizibilă luni în mai multe regiuni din SUA.

“Bonnie Tyler a fost o alegere logică pentru acest moment istoric”, a declarat miercuri directorul companiei Michael Bayley, revistei americane Time.

“Prima doamnă a rock-ului va interpreta piesa alături de trupa DNCE în cadrul unei concert exclusiv la AquaTheater” uriașa piscină externă a navei, a precizat el.

Piesa lui Bonnie Tyler, lansată în 1983, a cunoscut un amplu reviriment de popularitate în preajma eclipsei, cu 303 milioane de vizualizări pe YouTube.

Însă fanii nu trebuie să facă în niciun caz ceea ce se spune în cântecul lui Bonnie Tyler: “Turnaround bright eyes”,

Potrivit experților, americanii nu trebuie în niciun caz să privească direct spre soare, dacă nu au ochelari speciali omologați, altminteri riscă să rămână cu probleme de vedere.

Luni, pentru prima dată în 99 de ani, o eclipsă solară totală va traversa SUA, cufundând în întuneric mai multe regiuni pe o fâșie diagonală din nord-vest pânî în sud-estul țării.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns