Ascultă muzica de pe Youtube cu ecranul inchis

Youtube, are de toate. Fie că asculti muzică, învăţ ceva nou dintr-un tutorial, mă amuz la fel de fel de videoclipuri sau mă uit la ştiri, Youtube-ul mi le oferă pe toate. Dar aplicaţia Android şi iOS are câteva limitări. Fiind o aplicaţie care redă conţinut video, ecranul trebuie să fie pornit tot timpul. Ceea ce consuma si bateria. În al doilea rând nu mai poţi să faci nimic altceva pe telefon în timp ce aplicaţia este pornită.

O metodă prin care poţi să scopi de aceste problema este să plăteşti 10 dolari lunar pentru Youtube RED. Dar de ce să plăteşti când poţi să faci acelasi lucru gratuit? Sunt o serie de aplicaţii care îţi permit să faci un pop-up din videoclip ca să îl poţi rula în timp ce faci şi alte lucruri pe telefon. Doar că din nou sunt destul de limitate. Iar după ce opreşti ecranul se opreşte videoclipul. Dar într-un final am găsit o aplicaţie care funcţionează aşa cum îmi doresc.

Aplicaţia este … Eşti pregătit? .. Mozilla Firefox. Da, nici eu nu mă aşteptam să rezolve acesta problemă un browser pe care nu îl mai folosesc de ceva vreme. Firefox este disponibil atât pentru Android cât şi pentru iOS. Tot ce trebuie să faci este să instalezi Mozilla Firefox din magazinul Play sau din iTunes. După care din aplicaţia Youtube copiezi linkul videoclipului pe care vrei să îl asculţi şi îl alipeşti în fereastra browser-ului. Meniul Firefox îţi permite să vezi pagina ca şi pe un PC (“Request Desktop Site”). Şi gata!

Ascult-muzica-de-pe-Youtube-cu-ecranul-inchis

Poţi astfel să asculţi muzică de pe Youtube cu ecranul închis, să navighezi pe Facebook, să te joci sau să citeşti ştirile fără nici o întrerupere a muzicii.

Sursă: stiritech.ro

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns