Andreea Pavel, medaliată cu bronz, va încerca să intre în Cartea Recordurilor

Andreea Pavel, medaliată cu bronz la Campionatul European de Taekwon-do ITF din aprilie, a declarat luni pentru AGERPRES că va încerca în 14 iulie să intre în Cartea Recordurilor și să doboare cu piciorul cel puțin 60 de role de hârtie așezate pe capetele a tot atâția voluntari, care vor sta în picioare în fața sa.

Andreea se antrenează să doboare din lovituri de picior 80-90 de role așezate pe capetele unor voluntari, care vor fi protejați cu câte o cască pe cap. Practic, sportiva și-a propus să lovească în numai o secundă, cel puțin o rolă de hârtie de pe capul unui voluntar. Recordul actual este de 59 de lovituri, iar Andreea Pavel va trebui să pună piciorul jos, după fiecare lovitură.

Voi lovi câte o rolă de hârtie. Noi am avea nevoie de 80-90 de voluntari. Îmi estimez recordul, ca fiind deasupra celui de acum. Recordul actual se referă la 59 de oameni. Eu voi încerca ca din primele lovituri să nimeresc toate rolele. Eu voi încerca să dau cât mai corect. Eu trebuie să dau într-o secundă, cel puțin o lovitură, ceea ce nu e foarte greu, că stăpânesc lovitura de 11 ani“, a explicat Andreea Pavel.

Pentru a putea reuși, Andreea are nevoie și de ajutorul celor 80-90 de voluntari, care, preferabil, trebuie să aibă înălțimea ei, adică 1,64 metri.

Voluntarii de orice vârstă, trebuie să aibă înălțimea de maxim 1,65 metri, ei voi fi și încălțați și vor avea și cască, ceea ce mai adaugă încă doi, trei centimetri. Voluntarii trebuie să aibă între 1,60 metri și 1,65 metri. Voluntarii nu trebuie să se teamă, pentru că eu pot controla loviturile“, a anunțat Andreea.

Cine dorește să fie voluntar pentru încercarea de doborâre a recordului mondial de la Sibiu, se poate adresa personal pe pagina de facebook a Andreei Pavel sau pe cea a clubului ei sportiv, Puma Club Sibiu.

Încercarea de doborâre a recordului mondial va avea loc în data de 14 iulie, ora 11.00, la mall-ul din municipiul Sibiu.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply