Alain Robert, supranumit “Spidermanul francez”, a escaladat un zgârie-nori din Barcelona

Cascadorul Alain Robert, supranumit “Spidermanul francez”, a escaladat luni, fără dispozitive de siguranță, una dintre cele mai înalte clădiri din Barcelona, hotelul Melia Sky, informează euronews.com.

Alain Robert a avut nevoie de 20 de minute pentru a escalada cu mâinile goale fațada acestui hotel, care are o înălțime de 116 metri.

Celebrul cascador francez a fost interogat de Poliția locală după ce a ajuns pe acoperișul clădirii, însă, după ce a prezentat documentul de identitate, a fost eliberat fără să fie pus sub acuzare.

O camera video montata pe casca temerarului ne-a oferit si noua filmul ascensiunii, dintr-o perspectiva ametitoare.

Omul Paianjen francez, cascadorul Alain Robert a escaladat peste 130 de clădiri din lume, extrem de înalte, adeseori fără să utilizeze frânghii și plase de siguranță.

Alain Robert a escaladat deja mai mulţi zgârie-nori din lume, precum Burj Khalifa, cel mai înalt bloc-turn din lume (828 de metri), situat în Dubai, dar şi turnurile Eiffel şi Montparnasse din Paris, Empire State Building din New York şi Golden Gate Bridge din San Francisco. Multe dintre cascadoriile sale au fost realizate în cadrul unor campanii ce militau pentru diverse cauze, precum ajutorarea victimelor cutremurului din Nepal.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns