Actorul român Vlad Ivanov filmează cu Jim Carrey şi Charlotte Gainsbourg

Actorul român Vlad Ivanov a plecat în urmă cu două zile spre Cracovia, Polonia, acolo unde urmează să joace în filmul “True Crimes”, în regia grecului Alexandros Avranas. Coproducţia americano-poloneză îi are în distribuţie, printre alţii, pe Jim Carrey şi Charlotte Gainsbourg.

Chiar dacă nu a putut să dezvăluie amănunte legate de filmare, actorul Vlad Ivanov (46 de ani) a declarat la plecare că va avea un rol negativ şi că filmul va fi lansat în cursul anului următor. Povestea filmului “True Crimes” a pornit de la articolul publicat de David Grann în New Yorker, în 2008, şi spune povestea unei crime petrecute în anul 2000 şi rămasă nerezolvată mai multă vreme. Un pont primit de anchetatori câţiva ani mai târziu a dus la redeschiderea anchetei şi la condamnarea criminalului, în 2007. Scenariul este scris de Jeremy Brock, cunoscut pentru “The Last King of Scotland”. Regia îi aparţine grecului Alexandros Avranas, care a luat Leul de Argint la Veneţia, în 2013, pentru filmul “Miss Violence”. Pe lângă binecunoscutul Jim Carrey, a cărui înfăţişare pentru acest rol deja a surprins fanii din întreaga lume, în “True Crimes” mai apar câţiva actori polonezi, dar şi Charlotte Gainsbourg (“Nymphomaniac”) şi actorul maghiar Marton Csokas (“Lord of the Rings”, “Noah”, “The Amazing Spider-Man 2”, “Sin City: A Dame to Kill For”).

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

În primele fotografii de pe platoul de filmare, Jim Carrey (53 de ani) apare cu o imagine mai puţin obişnuită: tuns foarte scurt şi cu o barbă încărunţită.

 

Jimcarey

Actorul român Vlad Ivanov a jucat în 36 de filme şi în numeroase piese de teatru, în cei peste 20 de ani de carieră.

Rolul din „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, filmul care a câştigat Marele Premiu la Cannes în 2007, l-a făcut celebru în toată lumea. A apărut şi în unele dintre cele mai cunoscute filme româneşti din ultimii ani, printre care „Poliţist, adjectiv” (2009), „Amintiri din Epoca de Aur” (2009), „Poziţia Copilului” (2013).

Sursă: Adevarul.ro

Canale TV Romanesti-Echipament Gratuit

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns