700 de umbrele colorate acoperă o stradă din Timişoara (FOTO)

Aproximativ 700 de umbrele viu colorate au fost instalate, marţi, pe strada Alba-Iulia, din centrul orasului Timişoara, iar trecătorii care se vor fotografia sub ele pot participa la un concurs cu premii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cele aproximativ 700 de umbrele de toate culorile au fost instalate în centrul Timişoarei în cadrul proiectului „Colorează Oraşul – Umbrele pe cer”, care a ajuns la ediţia a patra. La fel ca-n anii precedenţi, umbrelele acoperă strada Alba-Iulia, una dintre cele mai circulate din oraş.

Asociaţia „Noi Re-Creăm”, iniţiatoarea proiectului, cu sprijinul Primăriei Timişoara, îi invită pe trecătorii care se fotografiază sub acoperişul din umbrele colorate să se înscrie la un concurs organizat pe Facebook, iar cele mai frumoase imagini vor fi premiate.

„La fel ca-n anii precedenţi, sunt instalate în jur de 700 de umbrele, timp de cel puţin două săptămâni, ceea ce include şi perioada desfăşurării festivalului Timfloralis. Noi ne dorim să rămână cât mai mult, totul depinde de vreme. Vom face un concurs de fotografie şi sperăm ca anul acesta să aducem mai multe surprize sub umbrele. A devenit deja o tradiţie în Timişoara ca în perioada primăverii, pe lângă ghiocei, să apară şi umbreluţele colorate”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Ana-Maria Atomoaie, preşedintele Asociaţiei „Noi Re-Creăm”.

Festivalul Timfloralis a ajuns la ediţia a treia şi are loc între 28 şi 30 aprilie, perioadă în care mii de flori vor „inunda” Piaţa Victoriei din Timişoara. Expoziţii florale şi aranjamente, workshop-uri pentru publicul larg şi pentru florari profesionişti, o paradă a modei cu accesorii din flori, spectacole inedite de muzică şi dans sunt doar câteva dintre acţiunile care vor avea loc în cadrul festivalului florilor – Timfloralis.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply