Cătălina Ponor: “Montreal a început cu Nadia şi se încheie cu mine!”

Cătălina Ponor își va încheia activitatea imediat după finalul Campionatelor Mondiale de la Montreal, care se desfășoară în această perioadă, susține TV Telekom Sport. Retragerea ar fi fost confirmată inclusiv de un oficial al Federației Române de Gimnastică, mai notează sursa citată.

Cătălina Ponor le-a declarat reporterilor români prezenți în Canada: “Pentru mine, Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine”, iar unor jurnaliști străini le-a spus în engleză: “Este ultimul meu Campionat Mondial”.

Mihai Covaliu, președintele COSR, luase în primăvară decizia de a le oferi Cătălinei Ponor și lui Marian Drăgulescu câte 3.000 de euro pe lună pentru a-i motiva să participe la Olimpiada de la Tokyo din 2020.

Contactat de News.ro, antrenorul Cătălinei Ponor, Lucian Sandu, a precizat: „Cătălina este stresată înainte de concurs. Am auzit că a spus asta, aşa am înţeles şi eu despre decizia sa. Din ce ştiu ar fi vorba despre retragerea din activitate, dar haideţi să vedem ce se mai întâmplă la acest Mondial şi dacă va rămâne aşa”.

Gimnasta din România va intra în competiţie la Campionatul Mondial de la Montreal miercuri seară, în calificări, alături de Larisa Iordache şi Ioana Crişan.

CĂTĂLINA PONOR PALMARES

– prima gimnastă română care participă la 3 ediții ale JO

– triplă campioană olimpică la Atena 2004, la sol, bârnă și cu echipa, argint la sol la JO 2012 și bronz cu echipa, tot în 2012

– 3 medalii de argint și două de bronz la Campionatele Mondiale

– 8 titluri europene, 2 medalii de argint și 3 de bronz la Campionatele Europene

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns