V-aţi petrece concediul la un hotel de zero stele?

Ideea unui hotel de zero stele pare ciudată, dar doi elveţieni au decis că e una ce merită privită mai cu atenţie.

Cei doi fraţi gemeni si artişti conceptuali, Frank şi Patrik Riklin au pus în aplicare conceptul hotelului lor, denumit Null Stren Hotel, un hotel de zero stele, cu o ”cameră” fără pereţi, având un singur pat sub cerul liber, pentru a denunţa contradicţiile lumii moderne, a o alternativă la concediile clasice.

Asadar este vorba de o cameră fără ziduri sau ferestre – şi cameră ar putea fi cam mult spus. Fratii Frank şi Patrik Riklin aduc un simplu pat în mijlocul pustietăţii şi vând noaptea de cazare la un preţ modest de 200 de euro.

Există şi câteva servicii, aşa cum este un majordom ce poate aduce micul dejun la pat. Problemele mai mari apar în cazul toaletei – există una publică, dar clienţii au de mers pe jos cam 10 minute.

Situat la 1.700 de metri deasupra nivelului mării, Null Stern are deja peste 1.300 de rezervări ale oamenilor din întreaga lume, fiind astfel rezervat complet pentru 2017. Dacă vă tentează să petreceţi o noapte aici, vă sugerăm să rezervaţi ceva mai din timp; nu de alta, dar singura cameră ar putea fi deja ocupată.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns