Staţiunea Mamaia are un nou film în care promovează distracţia şi relaxarea în Satul de Vacanţă

Asociaţia Litoral – Delta Dunării (ALDD) a lansat filmul oficial de promovare a Satului de Vacanţă din Mamaia, iar acesta va fi folosit pentru prezenta staţiunea ca loc de relaxare şi distracţie, la târgurile interne şi externe de turism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit preşedintelui Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Cristian Bărhălescu, filmul se adresează tuturor celor care vor să descopere Satul de Vacanţă, care este „parte din oferta de relaxare şi distracţie” din Mamaia.

„Satul de Vacanţă Mamaia a fost, este şi va fi parte din oferta de relaxare şi distracţie propusă de staţiunea Mamaia. Satul de Vacanţă este parte din amintirile tuturor românilor care au venit vreodată la Mamaia, fie pentru că aici au găsit cei mai gustoşi mititei tradiţionali, fie pentru că aici au gustat cea mai bună plăcintă dobrogeană, fie pentru că aici au învăţat să ţină în mână volanul unei maşini, chiar dacă era un scuter electric pe o pistă, fie pentru că aici au trăit pentru prima oară fiorul unei căderi libere de la mare înălţime sau a unei învârteli-răsuceli în Balerină, fie pentru că li s-a tăiat răsuflarea când au văzut Mamaia noaptea, de sus, din Roata Mare”, spune preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării (ALDD), Cristian Bărhălescu.

Potrivit ALDD, filmul este finanţat din bugetul ce provine din taxa de promovare a staţiunii Mamaia – Sat Vacanţă şi va fi folosit pentru promovarea la târgurile interne şi externe la care reprezentanţii asociaţiei vor participa, precum şi la evenimentele pe care le vor organiza sau la care vor fi parteneri.

De asemenea, filmul va fi distribuit către hotelieri, agenţii de turism, ambasadele României în străinătate.

„După lansarea în 2014 a filmului oficial al staţiunii Mamaia, iar în 2017 a noii versiuni a acestuia, Asociaţia Litoral – Delta Dunării lansează acum filmul oficial de promovare a Satului de Vacanţă.(…) Satul de Vacanţă este locul unde folclorul şi mâncărurile tradiţionale româneşti s-au întâlnit cu bucătăria orientală şi cu cea mediteraneeană, este locul unde se aude şi se dansează şi cântecul românesc şi cel de inspiraţie orientală. Satul de Vacanţă Mamaia este Levantul nostru, care uluieşte de fiecare dată turiştii occidentali şi-i face să se simtă fericiţi că au ales ca destinaţie de vacanţă România”, a mai arătat Cristian Bărhalescu.

Sursa video si articol

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

 
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns