Cine ar câștiga într-o luptă Wonder Woman vs. Thor?

Întrebat de Gal Gadot dacă Wonder Woman ar ieși învingătoare într-o luptă cu Thor, actorul Chris Hemsworth a răspuns, galant, că zeul din mitologia nordică pe care îl interpretează nu este pe potriva super eroinei de benzi desenate, relatează people.com.

În contextul în care filmul despre începuturile super eroinei a spart recordurile de box-office în acest weekend, Gal Gadot i-a aruncat mănușa starului din “Thor”, Chris Hemsworth, provocându-l la o luptă și afirmând, cu încredere, că ea ar câștiga.

Într-o scurtă înregistrare video postată pe Twitter vineri de Katie Couric, Gadot, în vârstă de 32 de ani, își arată aroganța de super eroină, scrie people.com.

Sunt întrebată, cine ar câștiga? Wonder Woman sau Thor? Cred că Wonder Woman. Tu nu, Chris?“, a spus actrița israeliană cu un zâmbet pe buze.

Nu i-a trebuit mult timp lui Hemsworth să răspundă și să confirme cele afirmate de actriță. “Cred că /ea/ i-ar tăbăci fundul” lui Thor, a scris el sâmbătă pe Twitter.

Mai târziu în aceeași seară Gal Gadot i-a mulțumit pentru răspuns și a sugerat că i-ar plăcea să verifice teoria.

Am știut mereu că ești un tip deștept. Dar cred că ar merita o luptă. Ar trebui ca lumile noastre să intre în coliziune?“, a întrebat ea.

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply