Serena Williams s-a logodit cu Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit

Serena Williams a anuntat ca s-a logodit cu Alexis Ohanian, cofondatorul Reddit.

Cererea a avut loc in timpul unei calatorii surpriza la Roma, iar sportiva si-a anuntat fanii prin intermediul unei poezii publicate chiar pe Reddit.

Vestea a surprins pe toata lumea, tinand cont de faptul ca Serena Williams nu a vorbit pana acum despre relatia lui Ohanian. Cei doi s-ar fi intalnit pentru prima data in mai 2015, la turneul de tenis de la Roma.

serena-williams-alexis-ohanian-zoom-557c1aa1-1b8b-4904-b07d-658907658862

De-a lungul timpului, jucatoarea de tenis din Statele Unite a avut mai multe legaturi amoroase cu celebritati de la Hollywood, printre care Brett Ratner, Common, Jackie Jong, Keyshawn Johnson sau Drake.

 

Bear necessities

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on

Intr-un interviu acordat pentru Saturday Times, sportiva de 35 de ani a marturisit ca a intampinat dificultati in a se acomoda cu fizicul musculos, diferit fata de cel al colegelor din circuitul profesionist de tenis si al femeilor obisnuite, care nu practica sport in mod constant.

“A fost greu sa-mi accept formele. Doar incercati sa alergati cu bustul meu care se balanseaza in sus si in jos. Ma deranjeaza, ca sa nu mai zic ca este si periculos pentru ca imi afecteaza ligamentele”, a explicat sportiva, care a fost adesea criticata pentru felul in care arata.

serena-williams-s-a-logodit-cine-e-si-cum-arata-barbatul-care-a-cucerit-o-pe-celebra-sportiva

Sursa

Aboneaza-te la Canale Tv Romanesti

1-echipamentgratuit-1030x215

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns